Min läslista

Din läslista är tom.

Sök på capdesign.se

Visa Dölj kommande events
Motion reel 2018
Rikard Häll
45868

Motion reel 2018

PORTFOLIO Rikard Häll | 2019-09-12
Annons

Visste du att våra hjärnor hanterar rörlig information 60 000 gånger snabbare än en text? Och enligt ett litet företag vid namn Google kommer 80 % av allt innehåll på webben vara rörlig media redan inom 2 år.

Hela 85 % av internetanvändarna ser på film dagligen – så frågan är; har du råd att inte hänga med?

Kika in min motion reel för att se exempel på motion graphics och animation som jag kan leverera, och hör av dig – så kan vi diskutera vad vi kan hjälpa dig och ditt företag med.

Rikard Häll
It’s just me! Or is it? En designstudio – specialiserad på grafisk design, motion graphics och illustration. It’s just me är en explosion. Eller en tratt. Ett utlopp helt enkelt för kreativitet och skaparglädje. Jag gör det för att jag älskar det, jag måste göra det. Med tydliga idéer och starka koncept i grunden skapar It’s just me kännedom och bygger varumärken. Men är det bara jag, frilansande Rikard Häll? Näe, inte direkt. Med mer än 10 år inom reklam- och brandingvärlden har jag skapat ett stort kontaktnät och kan på så vis hjälpa dig med alla typer av uppdrag – från trycksaker till webb, film och vidare. It’s just me! Webbplats
https://www.itsjustme.se

Annons
Annons
Annons